Café Carma Kolding

Helløøøøøw, så har jeg fået fingrene i endnu en logo-opgave. Denne gang for to tyrkere der starter en lounge café op her i Kolding i den gamle dyreforretning (mener jeg han sagde).
Var til møde med dem ved 17:45 tiden på Boomerang hvor jeg blev sat ind i, hvordan stedet kom til at se ud. Jeg tror virkelig det bliver et lækkert sted… to etager med stilrent interieur: mahogni møbler, lædersofaer etc.
De var begge enormt trætte da de havde været til så mange forskellige møder i løbet af dagen… det kunne godt ses, hehe.

Da jeg kom tilbage på skolen satte jeg mig ned og begyndte at skitsere på logoet. Det er faktisk lidt irriterende at det indeholder de to begyndelsesbogstaver CC. Hvis jeg skriver Café Carma på en lidt “bølget” måde, så kommer til til at ligne Coca Cola til forveksling *argh*. Det er lige et problem jeg skal have knækket –> og det kan ikke gå hurtigt nok. Jeg har mindre end en uge til at komme med et færdigt logo, og det er satme ikke lang tid (bruger normalt en måneds tid!). Well, det er en challenge :)

I morgen kommer Jacob Stegelmann og fortæller om gamle tegnefilm på Godset. Det var noget med at vi skulle ind og se det nogle stykker… Jacob S. er bare total hyggelig.

Sendte også lige et brev afsted til mormor og morfar i dag –> skal også lige huske at vende tilbage til morfar mht. den testrejse med Dana Sirena (Englandsfærgen). Har spurgt Klavs og Anders om de vil med…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *