Assistent

I dag var det sommer! – og nej, jeg lyver ikke. Jeg gik rundt inde i Århus midtby… I FUCKING T-SHIRT! Det var det skønneste vejr.

Checkede Bruun’s Galleri og fandt en adapter til min iPod. Fik jeg også set Apple Hi-Fi in real life. Det er godt nok en kompakt fætter må jeg sige. Den vejer dog en del, så det er ikke en man bare sådan lige tager med på farten (det har jeg dog heller ikke tænkt mig, hehe). Den vil passe helt perfekt ind i min lejlighed. Jeg fik afklaret om det er muligt at slutte den til lydudgangen på f.eks. min PC… det er det :) Mini Jack.

buy_adapteripod_01.jpg
Adapter til iPod. Fedt at Apple har lavet dem meget mindre.

Macromedia Flash 8 Pro installeret på min JP Mac – YEAH BABY! Jeg tror det er første gang jeg selv har installeret en licensed copy af Flash :p Superfedt at jeg endelig har mulighed for at bruge det på JP. Nu kan jeg rigtig illustrere vektor-grafik – og hurtigere end før tilmed. Glæder mig til at se, om jeg får brug for det i morgen (det gør jeg sgu’ nok).

iPod sendt afsted i dag. Jeg kan næsten ikke vente med at hente den på posthuset… Pakke den op og inhalere den dejlige kunstige duft af ny plast :p Nørd? What?! HEY SCREW YOU… Hehe.
Der kom en MacMand fra Caslon og så på de problemer vi har med teknikken på Tegnestuen. Rigtig flinker fyr, og han fiksede problemet med, at vi ikke kunne printe fra farveprinteren.

Han spærede dog øjnene noget op, da han så min skærm og de mange fejl på den:
jp_fuckedupscreen_01.jpg
Hele vejen rundt på skærmen ser det ud som om der løber vand ned… Udover det, så er der midt på skærmen et “brændemærke” af login-skærmen… De to ting er dog ikke noget der generer mig. Man kan roligt sige at jeg er blevet immun over for “små” skærmproblemer efter at have siddet med min ødelagte PowerBook skærm, hehe. Fedt at jeg bare kan grine af det nu.

Der var ellers tryk på i dag mht. opgaver. Der er en del fraværende på Tegnestuen, så jeg måtte gå ind og tage rollen som assistent OVEN i min normale praktikant-rolle. Sådan bliver det vist også i morgen. På med handsken siger jeg bare…

Jeg må også snart få et brev fra Post Danmark om, at jeg kan hente penge hos dem. Jeg sendte jo min gamle iPod til en tøs der ville købe den… Den røg afsted i lørdags.

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

7 Responses to Assistent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *