Organiske former

Damn det var egentlig ret hårdt i dag. Vi er gået i gang med oraganiske former, som vi skal lave kompositioner af, på samme måde som med de geometriske former. Det er bare 10 gange sværere at lave kompositioner med organiske former synes jeg!

Peter lagde da heller ikke skjul på, at han syntes vi var dårlige. Han foreslog at vi, når vi kom hjem, satte os med et glas rødvin og noget Mozart, og tegnede nogle kompositioner. Det var præcis hvad jeg gjorde da jeg kom hjem (bortset fra, at jeg ud af øjenkrogen så “Hvem vil være millionær”) –> håber ikke det har påvirket mine tegninger på en negativ måde… hvem ved, måske har jeg ubevidst siddet og tegnet Peter Kjærs organiske form!! Argh!

Ringede til Faaborg Gym i dag for at fortælle, at jeg kommer til spisning ved Gamle Elevers Fest (80 kr!). Jeg skal huske at tage 3 CD-R’er med og negativer fra studenterkørsel til Louise!

Well, jeg skrider ud og vasker op og tager noget toast bagefter. Der er ikke noget værre end at komme hjem til en opvask efter en lang dag i skolen, og i morgen kommer jeg meget senere hjem end i dag, da jeg bliver til Croquis om aftenen. Det er længe siden jeg var til Croquis sidst, så det må jeg hellere gå i gang med inden det bliver en dårlig vane!

Folk på skolen er begyndt at se “Hjælp mig Pia” videoen, hvilket er ret cool synes jeg!

Så, NU vakser jeg op!!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *