Total glad for at gå på Designskolen :D

Weee… i morgen smutter jeg hjem til Faaborg for at se mor og vennerne til Gamle Elevers Fest på Faaborg Gym. Det bliver top sjovt!

Jeg havde faktisk fri fra i går (onsdag), men disse “fridage” er beregnet til, hvis man har nogle løse ender man skal have styr på såsom uløste opgaver etc. Jeg knoklede vildt hårdt man-tors, så jeg nåede at blive færdig med det i dag.

De andre synes jeg er total flittig, og det passer nok også… jeg sidder stort set og arbejder hele tiden. Og når jeg kommer hjem arbejder jeg også lidt på hjemmesider. MEN NU SKAL JEG HJEM OG FESTE OG SLAPPE AF!!

Jeg er stadig totaaaal glad for at gå på skolen… Jeg får virkelig meget ud af undervisningen, og nu har jeg det som om, at lige meget hvad jeg ser på af genstande og billeder, så analyserer jeg kompositionerne og farverne meget mere end jeg måske gjorde før –> nu er det bare på et mere bevidst plan, og det er et vildt godt redskab at have synes jeg!

Man får også en del selvtillid på skolen… både når læreren roser en, men aller mest når man har lavet noget godt og selv accepterer det. Det synes jeg er det vigtigste! Og så er det også vigtigt at man samler information hos det, de andre sidder og laver… dvs. hvis der er en der har lavet noget der ser ret godt ud, så kan man bruge det som et springbræt til noget nyt og måske mere spændende… det er rigtig sjovt at arbejde på den måde.

I går afsluttede vi så forløbet “Organisk form” (3 dage), og i kan tro der lugtede af halvrådden frugt og grønt inde i klassen til sidst –> det var de pebberfrugter, løg, majs etc. som vi tegnede efter og abstraherede ud fra der stank total grimt.

I begyndelsen af forløbet da jeg var nede i kantinen for at købe noget frugt at tegne efter, så jeg et tørret solsikkehoved som de havde lagt ud som pynt –> den fik jeg lov til at låne og tegne efter… Jeg skal forresten lige huske at aflevere den igen…det vil jeg gøre i morgen inden jeg smutter til Faaborg.

“Beskøjter” er egentlig et ret skummelt ord nu jeg tænker over det…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *