Gamle Elevers Fest – Faaborg gym

Sådan der… så har jeg været i Faaborg nogle dage. Var til Gamle Elevers Fest på mit gym… det var okay sjovt at se x-klassen igen, men ellers var det bare en ret stener fest.

Fik Manan til at brænde noget cool trance+techno til mig (som jeg hører lige nu faktisk). Jeg var også på besøg hos Mathias inden festen, hvor vi spillede Magic Card sammen med Thomas –> og jeg har ikke spillet Magic Card siden jeg gik i 7. klasse eller der omkring, så det var egentlig lidt nostalgisk. Jeg kunne huske ret meget af reglerne…

I morgen begynder vi så på atter et forløb: “3D visualisering rumlig skitsering”. Det bliver nok også med kompositioner, men i 3D!

Nå ja!! Jeg fik en opskrift at min mor på “Polenta” i hvilken ingrediensen “groft majsmel” indgår, men det er tilsyneladende lidt af en mission at finde majsmel her i Kolding. Jeg var i Netto, Aldi, Føtex, Brugsen og til sidst Liva, men ingen af dem havde det. Liva var den eneste forretning der solgte det, men der var udsolgt, så jeg må vente til i morgen med at lave “Polenta”.

Hasta mañana gente!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *