Halvanden måned :o

Det er slet ikke til at tro at der allerede er gået 1½ måned af mit praktikforløb. Tiden er fløjet afsted synes jeg – specielt de sidste par uger har været lynende hurtige. En af grundende til dette må helt sikkert være, at det er en arbejdsplads hvor stort set alt går hurtigt. Det er sjældent at man får en opgave, som man kan bruge mere end 1-2 dage på at lave (hvis man lige ser bort fra FPN-ikonerne, MEGA-BYER og Neandertaler).

I går var jeg til et kort praktikant-møde, hvor direktøren præsenterede sig selv og virksomheden – overordnede mål, hvilke medarbejdere avisen havde brug for etc. Jeg burde nok have taget nogle notater der til min praktiraport, hmm… Men det er vel også nogle ting jeg vil kunne finde på hjemmesiden.

Jeg glemte helt at skrive om dagen, hvor min forside-grafik var på forsiden af Jyllands-Posten! Jeg har nogle billeder smider op på et tidspunkt. Jeg kan huske at jeg var nede og handle i Rema 1000, og lagde mærke til avisholderen med Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Jeg havde lyst til at prikke alle folk på skulderen i køen og sige: det er mig der har lavet den tegning der :p

jp_forsideteachers_01.jpg

Nå ja, det var forresten Bergens Tidende (Norges største regionavis), som vil købe min MEGA-BYER grafik :) Jeg spurgte Agnete, om det ville være muligt at få avisen tilsendt, når den bliver trykt engang. Det skal jeg lige følge op på. Jeg vil MEGA gerne se, hvordan den ser ud i deres avis :p

Jeg har aftenvagt i dag, så jeg møder 13:30 og tager hjem ved 21-tiden. Smutter lige om lidt. Poul Tvillum har lige 3 nye ikoner til mig (brød, træbåd og GPS) som jeg laver i dag. Ellers ligger der en opgave om nogle søjler som jeg har besluttet mig for at lave om til lagkagediagrammer – det er en række data omkring hvad danskere frygter mest ved de nye kommunalreformer… hvis jeg husker rigtigt.

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *