Crash and burn

Lad mig lægge ud med et lyspunkt, for resten af dagen har været noget lort!

Bergens Tidende havde sendt en udgave af deres avis til Tegnestuen – den hvori min grafik om MEGA-BYER var trykt. Det var sgu’ skægt at se den i andre rammer. De havde oversat den til norsk og ændret nogle farver, hehe. Jeg er glad for at have fået den dimension med – helt sikkert!

jp_bergenstidende_01.jpg
Jeg bladrede lidt gennem avisen, og jeg må sige at Bergens Tidende er en ret lækker avis. De holder en god tråd igennem den rent visuelt synes jeg. F.eks. har de ændret farveholdningen på min grafik, så den passer ind i deres avis. Det er cool at se.
jp_bergenstidende_02.jpg
Jeg synes det er vildt sjovt at tænke på, at der har siddet nogle grafikere oppe i Norge og pillet ved den grafik som jeg har lavet :) De har selvfølgelig oversat den til Norsk, så jeg måtte bare lige have dette close-up med, hvor de har tilføjet et ekstra B til mit oprindelige “JOB” hehe.
Og nu til lorten:

Min computer arbejde 100% IMOD mig i dag. Jeg sværger jeg har aldrig oplevet noget lignende (under min praktik i hvert fald). Fra jeg mødte, til jeg gik hjem, crashede computeren 10 gange – spredt ud på hele dagen så jeg rigtig kunne miste alle de ting jeg stod og arbejde på. Det betød at jeg konstant blev sat tilbage, og stort set ikke nåede at lave en rygende fis! FUCKING LORTE-MAC! Jeg vidste at jeg ikke skulle have slukket for den da jeg gik hjem i forgårs. Den crasher altid helt vildt meget efter den har været slukket. Men hvordan kan det være, tænker jeg… Fordi processoren er kold?

HelpDesk er ikke meget værd i dette tilfælde, da de ikke sidder med macs og derfor ikke er vant til at løse mac-relaterede problemer. YES! Så når der er problemer af denne karakter, må de få en udefrakommende mac-ekspert til at løse problemerne. Ikke fedt…

Sad det meste af dagen med en møg-irriterende opgave – den om bekymrede borgere. Den trak ud fordi jeg gang på gang blev nødt til at genstarte pga. crashes. Da jeg havde bakset et udkast sammen, kom de ind for at se på det. Det første jeg fik at vide var: “Hold kæft hvor er den kedelig!“. Det er virkelig noget man bliver motiveret af at høre! Som om… Derefter kom de dog med konstruktiv kritik.

Poul Tvillum sendte en request på nogle ekstra ikoner, som jeg fik lavet før jeg tog hjem. De blev vel modtaget, så helt af helvede til har dagen da ikke været.

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

12 Responses to Crash and burn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *