Fotos af avis-sider

Jeg tog lige disse fotos af nogle af de grafikker jeg har haft i avisen. Det er noget helt andet at se dem på tryk!

jp_klaphestdebat_01.jpg
Denne tegning kom til at stå rigtig godt på tryk rent farveholdningsmæssigt set (hvis man kan sige det ord, hehe).
jp_ungerendebat_01.jpg
Tjah, den endte med at blive trykt i sort/hvid, men det gør heller ikke noget i dette tilfælde synes jeg.
jp_weisswurst_01.jpg
Dette er et close-up af en tegning jeg lavede til en artikel om Weisswurst pølsen. Raster rocks!

jp_drproblemer_01.jpg
Denne tegning/manipulation var der en del snak om til morgenmødet fortalte Gert mig. Snakken gik på, om man kan tillade sig at manipulere med folks ansigter på den måde som det er tilfældet her. Det kom de frem til at man godt måtte, så længe hovedet er en del af en tegning. Hvis man gør det på et almindeligt foto, så er det fuldstændig uacceptabelt (logisk nok) og kan medføre en fyring…

jp_borgerebekymrede_01.jpg
Den her lavede jeg i går (udsnit). Det var den som jeg fik at vide var kedelig. Well, farverne står rigtig godt synes jeg :)

Nå, men jeg havde ENDNU en shitty day i dag… Jeg er åbenbart kommet ind i en stime af lort og langsomt arbejdstempo. Jeg brugte HELE DAGEN i dag på én enkelt opgave – og resultatet blev noget juks! Hvis det dog blot var blevet NOGENLUNDE acceptabelt, men nej, jeg skulle HELE vejen ned på røven… Øv for den lede hvor blev det fælt det jeg lavede i dag! Men op på hesten igen… Jeg kan ikke lade være med at tænke på, om det har noget med aftenvagten at gøre. Måske arbejder jeg bare bedre, når jeg møder kl. 09:00 om morgenen? Jeg havde ellers altid troet, at jeg arbejdede bedst om aftenen, men det kan sgu’ være jeg har taget fejl.

Jeg vil smutte i seng i håbet om at dagen i morgen bliver god! Der har jeg nemlig en A-vagt… A står for “Aaaaaah”… A står for “Alletiders”… og A står for “Anti-stress” :D

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

2 Responses to Fotos af avis-sider

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *