…and TOTALLY redeem yourself!

I dag var lige hvad jeg havde brug for. Stille og rolig, og jeg lavede en (efter min mening) vellykket illustration til E&Ø, som kommer i avisen i morgen. Nåede også at lave ugens aktie (Jyske Bank) og til JP Århus nåede jeg pristjek og filmanmeldelse til mandag.

jp_personalegoder_01.jpg
Se den ubeskårede version lige her ;)

Jeg havde virkelig brug for at lave noget ordenligt i dag, efter min lorte-grafik i går! Vi sad og snakkede om den over kaffen i dag – hvad jeg kunne have gjort for at redde den etc. Gert fortalte at man virkelig skal holde den skrivende ved ilden og hive fat i layouteren mht. formatet. Det er en god ting at lave en hurtig skitse af, hvordan man selv kunne tænke sig at grafikken skal være, og så vise den.

Lars From var ikke på sit kontor i dag, så jeg fik ikke fulgt på på haj-grafikken. Jeg ville have snakket med ham om, at jeg skulle have været bedre til at bede ham om at sende mig mere tekstmateriale end den lille tabel jeg fik.

Yay! Lærer noget nyt hver dag :)

And now for something COMPLETELY different! (og nej, det har intet med Monty Python at gøre!).

Jeg er ved at lægge planer som skal forenkle mit “hjemme-miljø” så meget som muligt – gøre det mere praktisk, mindre rodet og i sidste ende mere stilet :) Her er hvad jeg har i tankerne / allerede har gjort:

– Sælger min PC og køb en Mac Book Pro (men først når den nyere model kommer ud engang i år (følger Anders’ råd)).

– Har solgt min iPod (650 kr) for at opgradere til den nyeste G5 iPod (80 GB).

buy_ipod_01.jpg

– Anskaffer mig et dockanlæg til iPod’en (Har kig på Apple Hi-Fi). Den fylder meget mindre end de højttalere og den subwoofer jeg på nuværende tidspunkt har sluttet til min PC, så det er klart en pladsbesparelse. Det er samtidig en oplader til iPod’en. Det bliver også fedt at kunne vågne om morgenen til lyden af en playlist jeg på forhånd har programmeret.

buy_hifi_01.jpg

– Har bestilt en Lacie 500 GB ekstern harddisk så jeg kan lave backups af begge mine 80 GB’s diske i PC’en og min 60 GB’s i Mac’en. Så snart jeg har lagt alle data over på den eksterne, så formaterer jeg min PC og installerer Windows XP Pro med Service Pack 2 så jeg kan bruge After Effects 7. Good times :) Den vil også komme til at køre betydeligt bedre, da det er 100 år siden den sidst er blevet formateret!

buy_lacie500gb_01.jpg

Så man kan roligt sige at der er en del at tage fat på.

I morgen sender jeg iPod’en til køber og så skal jeg se om de har en 80 GB’s i Viby Centeret. Det kunne være fedt at få den så hurtigt som muligt, da jeg elsker musik :D

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

11 Responses to …and TOTALLY redeem yourself!

 1. Dammit the new macbook pro, very pretty indeed. But why still have your peecee next to it? Just for after effects? I mean, install bootcamp on your mac and you are ready to roll with windows XP too?

 2. JoKKe-svin says:

  Hey TFB! Actually, my plan is to sell my PC once the new MacBook model comes out and I get that. You’re absolutely right about that: no need for a PeeCee then, hehe. I wonder when it’ll be out… hmmm.
  Btw, are you still running on the pc laptop? Seriously man – switch to Mac :p

 3. Hahaha, I know, i’m still running on pc. But thankfully for me its a sony vaio which basically ranks as a macbookpro under the laptops (same price anyway). So that helps a little. But my next laptop will definitly be a mac, but since this one is just one year old i’ll have to wait a little or hopefully win the lottery ;)

 4. Hey Jokki.

  Keep your PC. Once you learn Combustion you’ll need the raw power. Thrust me.
  Yours faithfully,

  Niko.

  (Hey – listen to my pop-tunes… just uploaded them) :-D

 5. JoKKe-svin says:

  Niko-man! There comes a times in every mans life where he has to part with his “beloved” PeaCea. I mean, with 3 GB ram in a new MacBook pro, you can run windows applications totally integrated on the mac platform FULL SPEED. That’ awesome :p Anders told me.

 6. JoKKe-svin says:

  Flexi-boy –> I will now hypnotize you through this text (first time in world history by the way!):

  Gradually you begin to feel the warmth of Apple rise up throug your body… FEEL the urge to cast away your PC to replace it with a shining Mac :)

 7. Yeah yeah.. whatever…

  Always good with ram, but you need a kick-ass processor as well..
  Your new Macci might have it, I donøt knøw…
  Good luck. :-D When will ya get it?!

 8. JoKKe-svin says:

  Depends on when the new line of MacBook Pro’s ship. And I’m sure they’ll come with kick-ass processors! :p I hope it’ll be sometime this year.Untill then, I’ll be running my COOL PC and broken PowerBook combo, hehe

 9. a strange tingling sensation has overtook my body and i’m urged to take my pc and throw it through the window……

 10. JoKKe-svin says:

  DUDE, I WAS KIDDING!

 11. Your lucky it was double glas. My laptop bounced back thankfully :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *