Stricktly logo-forslag

Jeg kan varmt anbefale filmen “Stricktly Ballroom”! Det var den flimmer jeg var ovre ved mine to yndlings-piger for at se.

Jeg er ikke meget for at sige det, men jeg gik jo gladeligt hen til Liv (troede jeg) og lige da jeg skulle til at ringe på, ringede hun og fortalte at hun ikke boede der længere, hvilket jeg også godt var klar over jo! Så jeg rendte lige over i den anden ende af byen for at glo noget film.

Jeg er ret distræt når det kommer til at huske ting… Men super film! –> fik bare vildt meget lyst til at gå amok med improviserede trin alene i en halvmørk gymnastiksal.

Var oppe på skolen, hvor jeg færdiggjorde min udvælgelse af de logo-forslag jeg har lavet. I morgen vil jeg så vektorisere dem, hvis jeg da ellers kan komme til at scanne det hele. Det er simpelthen uacceptabelt at man ikke kan være sikker på at skolens ydelser fungerer! Øv hvor er det irriterende. Det bevirker at arbejdsprocessen går i stå hvis jeg i mit tilfælde ikke har kunne komme til at scanne mine ting…

Well, nu må jeg se at sove –> men det er ikke sikkert jeg får meget søvn. De spiller sindsygt højt 2-3 værelser til højre for hvor jeg bor samme etage. Fucking lort at man ikke kan opleve fred og ro i weekenderne…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *