Figurines, Voxhall, Århus

Fed koncert sammen med Lyu, Lise-Lotte og Nanna i fredags :p Det var Figurines der spillede – ikke noget jeg normalt hører, men netop derfor var det fedt at opleve. Det er dejligt at have en kæreste der kan “åbne døre” til nye og spændende oplevelser (for lige at bruge en cheasy metafor!). Nu er det vist snart min tur til at finde på noget gögl :D

Jeg var med i en gruppe-bestilling fra palmercash.com, og Lyu havde modtaget pakken *wuh*. Jeg var lidt nervøs for om jeg kunne passe den, men den sad sgu perfekt :p Du kan se den lige her.

Mine ISO50 plakater er forreste kommet hjem – de er SÅ fede, og jeg glæder mig godt nok til at smække dem op på væggen. De skal helst hænge ved siden af hinanden. Jeg overvejer lidt at finde nogle rammer til dem. De vil egne sig godt bag glas tror jeg (evt. på mørk baggrund).

I dag tog Lyu til Paris på studietur med klassen. Jeg håber virkelig de får en kanon tur, og får taget nogle crazy billeder :p Jeg har givet Lyu en lille reminder mht. at styre sine “shaky hands” så der også kan komme nogle klare billeder ud af det :p

Andre tanker jeg ligger og roder med: Min mobil er ved at dø, så jeg skal finde en ny. Der er ved at være ret så gode kameraer i mobiltelefoner, så jeg kunne godt finde på at sælge mit Sony N1 og så købe en såkaldt “camera phone” (eks: Nokia N95). Jeg ved dog ikke om jeg kan undvære de gode videoer jeg kan tage med mit Sony N1, hmm.

This entry was posted in Dagligdagen and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *