Kanon dag!

Det er sgu’ godt at starte dagen med et lille foredrag – specielt når man selv holder det :p IMS havde spurgt om jeg havde lyst til at fortælle lidt om mine erfaringer vedr. min praktikperiode over for 3. og 4. års (kommende praktikanter / udvekslingsstuderende) og det sagde jeg selvfølgelig ja til. Det er godt at kunne dele ud af sine erfaringer, så andre kan få gavn af dem også.

Arbejdede ovre ved Anders en smule. Vi fik styr på målet og værdierne for vores firma, så nu kan vi nemmere fortælle andre hvad det går ud på. Jeg skal helt klart have et print af det, som jeg kan hænge op derhjemme.

Fodbold kl. 17: Jeg scorede et superfedt mål på hovedstød :D Senere lavede jeg nogle lækre driblinger, og kom forbi to af de (efter min mening) bedste spillere på banen. Oh yeah! Det kørte sgu’ bare!

Hjemme fik jeg tegnet endnu en lille tutorial ud fra en idé i min notesbog. Jeg har smækket den på TB, og du kan se den lige her :)

Todays doodle:
doodle_01.png

This entry was posted in Afgang 08, Designskolen Kolding, Humor and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *