Blog pause

Heysan people! Jeg undskylder min semi-lange pause mht. indlæg på bloggen. Jeg har ingen undskyldninger i ærmet udover at jeg har været en doven skiderik :p Lev med det!

Det er nu ikke fordi der er sket det helt store, men her er alligevel et par updates:

Afgang: Har arbejdet på navnet i lang tid efterhånden. Der er kommet mange gode forslag op, og i dag begyndte vi så at se på, hvilke metaforer / verdener vi evt. kunne basere vores visuelle identitet på. Egentlig ret spændende. Anders viste mig Creative United –> kreativt bureau der har leget lidt med fodboldmetaforen i udarbejdelsen af deres visuelle identitet. Det er superfedt! Check siden ud.

STCKHLM: Den videodokumentar som jeg optog fra turen til Stockholm er jeg ved at lave post-production på. Der er en del arbejde i den, men den bliver også fed. Jeg glæder mig meget til den er færdig. Lige nu mangler jeg den sidste color grading, et par fotos samt mellemsekvenser og intro/credits. Når det hele er færdigt, skal skolen have en udgave på CD og så regner jeg med at uploade den på YouTube og smide et link til den her på bloggen.

This entry was posted in Afgang 08, Designskolen Kolding, Inspiration. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *