Underdogs Rule the World!

Det har da godt nok været den mest energi-fyldte dag i dag jeg nogensinde har oplevet! Jeg lagde ud med fitness sammen med Klavs ved 08:30-tiden hvor jeg gik ret meget til den. Det er lækkert at se den forskel der er kommet på, hvor meget vægt jeg kan løfte nu når jeg sammenligner med dengang jeg begyndte. Min yndlingsmaskine er helt klart “High Pull” og så kabeltræk.

Kl. 10:00 var der fælles foredrag fra vores lærer. Hun snakkede om “Det Lærende Brand” og om hvordan hele reklameverdenen er ved at ændre sig. Det var egentlig cool nok at høre.

Derefter stod den ellers bare på logo-arbejde. Jeg synes virkelig det her projekt er fedt! Kan bare blive ved med at udarbejde nye variationer over mit logo og logotypen.

Kl. 16:00 var jeg til fodbold i det absolut vidunderlige vejr! (det tænkte jeg allerede til morges da jeg trak gardinet op). Skyfri, krystalklar himmel. Ikke for koldt, ikke for varmt. Det var helt perfekt fodboldvejr.

Vi kom ud på banen og stod og spillede lidt med to tøser, som dog hurtigt smuttede hjem… Så kom nogle af de gutter vi spillede med i søndags og vi lavede hold –> os fra designskolen + Tures venner og Martin (lille splejs med stort potentiale!).

Vi begyndte at spille. Jeg havde lidt en bange anelse om at vi ville få slag af de andre (de har trods alt spillet en del mere bold end os tror jeg). Men skulle hurtigt vise sig, at det var dem der skulle have lamme-tæv! Hehe.

Jeg spillede mit allerbedste –> og det mener jeg virkelig! Fik stjålet en del bolde fra dem… der var en situation hvor målmanden skød ud til en medspiller. Jeg havde “læst” denne aflevering før han lavede den, så jeg kunne komme løbende ind og tage bolden, hvorefter jeg styrede mod mål og hamrede den ind ved stolpen. Det var bare en lækker fornemmelse at score mod nogen man ved er så meget bedre end en selv! Og det fortsatte. :D

I et angreb smed jeg en aflevering ind over til Ture foran målet. Han fik den bogstavelig talt lige i øjet, så den kunne ikke have siddet bedre (selv om det må have gjort nas. Sorry Ture!).

Well, alt i alt en helt suveræn kamp i et lige så suverænt vejr. Og jeg fik ikke krampe denne gang, hvilket jeg er helt overbevist om at jeg kan takke fitness for. Er begyndt at træne læg-musklerne dernede for netop at komme kramperne til livs. Det har så vist sig at være en succes.

Hov, nu skal jeg godt nok lige arbejde på et visitkort inden det bliver alt for sent. Skal møde 09:00 i morgen.
YES!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *