En travl februar

Man kan ikke ligefrem påstå at jeg har været hyperaktiv på min blog her på det sidste, og det er der en ganske god grund til. Der er sket en del ting, og jeg ved næsten ikke hvor jeg skal begynde. Måske skulle jeg bare slå øverste etage fra (også bedre kendt som hjernen) og bare fyre ned hvad jeg umiddelbart tænker. Here goes:

Fredag d. 12 februar flyttede jeg fra den dejligste lejlighed på Helligkorsgade, idet jeg desværre ikke havde råd til at blive boende. Sådan kan det gå, men nu har jeg en meget billigere “base”, hvorfra jeg stille og roligt kan lede efter noget nyt. Jeg har været skrevet op hos AAB et godt stykke tid nu, men har ikke hørt et ord fra dem. Jeg må helle lige checke op på, om jeg stadig står i deres database. Lige for at hoppe tilbage til selve flytningen, så var Anders utrolig hjælpsom med at give en hånd med. Vi besluttede os for at tage min store seng som det første. Da vi kom hen til den nye adresse og skulle have sengen op gennem trappeopgangen, kunne det ikke lade sig gøre. Den var simpelthen for stor, så den endte hos IGEN (genbrug). Suk. Alt det andet kom dog sikkert op, men nu står jeg uden seng og er derfor på udkig efter en lidt mere praktisk og håndtérbar seng / sovesofa.

Og som om én flytning ikke var nok, så har vi også flyttet kontor i Barq. Jeg må i skrivende stund ikke fortælle hvor vi er flyttet hen, da det ikke er blevet offentliggjort endnu, men så snart det bliver det, skal jeg nok give lyd fra mig.

Hvad ellers? Jo, jeg er begyndt at træne i FitnessDK! Det er helt forrygende dejligt endelig at træne igen. Jeg har jo nærmest været inaktiv i et HELT år, hvilket slet ikke ligner mig. Jeg elsker sport og fysisk aktivitet, og nu er der endelig gang i maskineriet igen. Nu er der kommet nye boller på suppen. Nu skal kroppen tunes og helt op i gear igen. Jeg trænede i dag, og jeg tror næsten jeg er klar til at træne i morgen igen!

Udover fitness og flytning, så har vi i Barq påbegyndt et spændende videoprojekt for virksomheden GoldenPlanet her i Kolding. Det har vist sig at være mere omfattende end først antaget, men det er altid svært at sætte præcise timer på kreative processer, netop fordi kreativitet svinger som vinden den blæser. Kreativitet er en uhåndgribelig størrelse, som hverken kan vejes, kategoriseres ellers tæmmes — som et vildt dyr der ligger på lur og overrasker selv den mest erfarne jæger. Sådan er kreativitet i mine øjne.

This entry was posted in barq, Dagligdagen, Helbred, motion. Bookmark the permalink.

One Response to En travl februar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *