Fitness DK og morgenmad

Jeg var til træning her til morges kl. alt-for-tidligt, men det var kanon godt. Jeg kører sådan set bare videre med det program som træningsvejlederen Nikolaj udarbejdede i samarbejde med mig, og det er ikke så ringe endda. Sidste gang mærkede jeg virkelig efter hvor hårde de enkelte øvelser var, således at jeg i dag kunne lægge mere vægt (bogstavelig talt) på dem der var for lette at tage sidste gang. Så, jeg regner bestemt med at være en smule øm i morgen, men det betyder jo bare at det virker — det skal sgu’ gøre nas for at det er godt! Næste gang er det nok godt at være i omklædningen kl 07:00, ellers er det svært at nå at møde på kontoret kl. 09:00. Mødte først 10:00 fordi jeg skulle hjem og hente mad og lægge mit træningstøj.

Det er forresten superfedt at man kan snuppe lidt gratis morgenmad efter træningen i Fitness DK. Udvalget er lidt begrænset (brød, smør og marmelade), men det er da bedre end ingenting. Jeg flottede mig, og spenderede lidt monetter på en banan og en müsli-bar umiddelbart efter træningen.

This entry was posted in Fitness, motion. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *