Total fed dag!

Det kører meget godt med det store projekt som Anders og jeg har i Barq. Anders ordner det administrative imens jeg brainstormer på livet løs på navn og koncept. Det er blevet til en masse skitser, som jeg i dag dannede mig et overblik over. Vi præsenterede det i dag, og det blev taget ret godt imod. Anders har knoklet med at sætte spørgeskemaer op v.h.a. Adobe Acrobat, så det kører bare som på skinner. Det var de også meget glade for at se. Det er virkelig noget vi kan genbruge til fremtidige projekter, hvor vi har brug for at sende spørgeskemaer ud i forbindelse med research. Det er bare nice! Jeg ville ønske jeg kunne lægge nogle af skitserne op her, men no can do! Det må vente til efter projektet er afsluttet.

Da jeg kom hjem tog jeg videre til fodbold, som endelig blev til noget. Det har været aflyst de sidste 3 gange – også selv om vejret bare har været perfekt. Det var det også i dag, så jeg var lettet over at det blev til noget. Sådan en god omgang fodbold i strålende solskin er bare sagen! Der var skide god stemning og holdene var godt sat sammen (og det siger jeg ikke bare fordi mit hold vandt en del, hehe). Jeg er 110% tilfreds med mit spil. Jeg forsøgte virkelig at presse mig selv denne gang, og gik meget mere efter bolden end sidst jeg spillede. Fik på et tidspunkt i angrebet trykket nogle heftige afslutninger af som, hvis målmanden ikke havde været så vaks, havde siddet LIGE SMÆK i trekanten. En suveræn afslutning giver nærmest en lige så fed fornemmelse som havde man sat bolden i kassen. Jeg scorede desværre ikke på to af mine bedste afslutninger, men så gjorde jeg det tilgengæld på andre tidspunkter i kampene.

Fed dag på kontoret og fed dag på boldbanen. Jeg glæder mig til i morgen! Nu vil jeg læse noget mere Kafka. Er nået halvvejs igennem Processen, og den er stadig interessant.

This entry was posted in barq, Dagligdagen, Fitness, Grafisk Design, motion. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *