Centeret, superp pastaret! og Bebel-skatten

…men lad mig først lige sige at jeg i dag modtog Henriette Levins Mindelegat :D Så nu er studieturen til St. Petersborg så godt som financieret (med hjælp fra det jeg tjente på Carma-jobbet) *wuhu!* Jeg troede først det var en regning der lå i min postkasse, men det skulle snart vise sig at være noget helt andet, hehe.

Med A. i centeret en stor del af dagen i dag… cruisede rundt og ledte efter det vi hver især skulle købe. For mit vedkommende var det flg.:

– En standerlampe (der lyser opad og med mulighed for at dæmpe lyset + læse-lampe).
– Skuldertaske med rum til min mac.
– Evt. noget nytårstøj

Fik ikke købt noget som helst. Det viste sig at der ikke var én eneste lampe-forretning i centeret… øøh, hvad sker der for dem?? Der er tilgengæld et væld af tøjforretninger, så dem brugte vi det meste af tiden i…

Faldt over en Samsonite skuldertaske (til en pris der ikke skal nævnes nogle steder). Rimelig cool men rimelig overprized!

Okay en tilståelse: Spiste på McD efter den udbytte-løse “shoppingtur”. Jeg betragtede det som et let mellemmåltid for da jeg kom hjem lavede jeg den lækreste pastaret :p Den bliver bedre hver gang jeg laver den… Note til selv: Muskat-nød og hvidløg kan gøre underværker!! (Hvidløg som jeg forresten var inde og låne hos naboen til venstre for mig). Mmmm, smeltet ost er heller ikke værst :p

Og så til en stemme der kan smelte en hel bakke Lurpak hvis du spiller det i nærheden af den –> Hun hedder Bebel Gilberto.


That’s her.

Hør hende! DO IT! (Citat: Starsky & Hutch). Kan specielt anbefale nummeret “Mais Feliz” :)

Fitness i morgen 09:30 selvom jeg stadig er lidt øm efter i forgårs.

Chüß motherfuckers! – og go’ bagjul…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *