Flere små dumme problemer

Først kunne jeg ikke boote fra min eksterne harddisk på Intel Mac’en på arbejde, og nu kan jeg fandme ikke boote fra XP cd’en på min PC! Jeg havde ellers glædet mig sådan til at få den formateret :s Jeg har søgt og søgt på diverse sites efter info om hvad problemet kan være, men jeg har ikke kunne spore mig ind på det. Boot prioriteringen under BIOS står i den rigtige rækkefølge, så den først checker CD-ROM’en… Jeg er også rimelig sikker på at den XP cd jeg har brændt er bootable, men der kan jeg selvfølgelig tage fejl… derfor er jeg nu ved at hente andre XP’er for at teste dem.

Der var tryk på aftenvagten i dag. Ingen assistent, så jeg sad med alle de faste opgaver. Jeg håber det bliver lidt mere stille og roligt i morgen. Min grafik til Tange Sø blev sgu’ ret god. Jeg var nervøs for, om nogle af farverne ville stå for svagt på siden, men de var faktisk meget kraftigere end jeg havde regnet med.

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *