FireWire boot virker ikke

Hmm, jeg kunne satme ikke få lortet til at virke på arbejde i dag. Prøvede ALT hvad jeg kunne for at boote fra min harddisk, men uden held. Jeg genstartede og holdt F nede… så prøvede jeg R… og til sidst T, hvorved der kom et hvidt FireWire symbol frem på skærmen, som stod og dansede rundt (men der skete ikke rigtig noget). Why?! Jeg havde min harddisk forbundet, men intet skete… Jeg vil skyde på at det kan have noget at gøre med, at det er en PowerPc Mac jeg sidder ved, men jeg er ikke sikker. Det kunne ellers have været fedt at køre med alle mine egne indstillinger og programmer…

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

3 Responses to FireWire boot virker ikke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *