Bootable harddisk og Podcasts

Yay, jeg har lige fikset min harddsik så jeg nu kan boote fra den. Det skal jeg klart prøve i morgen på arbejde. Så kan jeg havde alle mine egne programmer kørende :p Nu ligger der ikke længere mere på min gamle PowerBook, som der er værd at gemme. Jeg har lagt alt det vigtige over på min LaCie.

Nå ja, det der Podcast er fandme fedt! I går aftes hentede jeg nogle spændende videnskabelige udsendelser fra DR, som jeg så kunne sidde og se ud af øjenkrogen imens jeg arbejdede i dag :) Det er jo et helt lille TV den iPod! Jeg har hentet alle seks Rosenkjær-foredrag med henholdsvis Peter Lund Madsen og Anja Andersen. Det er bare spændende lytning!

Pragtfuld aften da jeg kom hjem (fra lidt overarbejde). Det var nu ikke fordi der var det helt store, men jeg brugte en del tid på at optegne et kort fra bunden, for at få det så rent som muligt. Men anyway… Da jeg kom hjem, var det lige vejr til at skate nede ved søen. Tog turen hele vejen rundt… plus lidt ekstra, fordi solen stadig var oppe da jeg var færdig med den første tur :p Okay, jeg ER sporty!

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *