Ultimate Skate Team 2007!

Okay titlen er vist rimelig over-hyped, men jeg synes sgu’ vi styrede det ret godt i går på de skates der ;) Og jeg tror resten af de folk der var tilstede på Brabrand stien åndede lettet op, fordi vi ikke ramte nogle af dem!

Det må jeg gi’ dig Lyuba – du er ikke nær så spastisk på skates som jeg umiddebart havde troet! Så det er ikke sidste gang vi indtager landevejen sammen (og jeg fornemmer en snarlig “upgrade” til løbesko, hehe). Det var noget med en skilpadde der skulle ændres til et tusindben (nå nej, det var vist hundredeben til at begynde med!).

Husk nu, du fik 8 for dit skøjteløb. Hvad mon du kan få for almindeligt løb? Der er nok at arbejde på i hvert fald ;)

Ses til næste “træning”.

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *