JP: Ikoner osv.

Da jeg mødte her til morges fortalte Thorgert mig at de havde spurgt efter mig ind på FPN, så der smuttede jeg lige ind. Det var selvfølgelig mht. de ikoner jeg havde lavet til dem i går. Der var lige nogle ændringer de gerne ville have lavet. Der skulle bl.a. mere farve på dem, og så synes de også at motorcykel-ikonet lignede lidt en trehjulet cykel :p Det var da godt nok noget om, men farverne kunne jeg sgu’ ret godt lide. Well, jeg ændrede det i hvert fald, og det kunne de også godt lide. Jeg fik også lige til opgave at lave et ikon til en klage-sektion på siden. Det havde jeg ikke tid til at få færdiggjort i dag, så det bliver i morgen (hvilket jeg også skrev på mail). Jeg er muligvis også ved at få en deal i hus omkring nogle smileys jeg har lavet, som de sikkert kan bruge på deres forum. Jeg tager dem med i morgen og viser dem til dem, og så håber jeg da det bliver til noget :) Så er det i hvert fald første gang jeg sælger en smiley-pakke. Der bliver virkelig skrevet historie for tiden *lol*.

Derudover blev jeg bedt om at ændre min illustration til “Bustur tog 25 år”, og lave en der var mindre anstødende over for kvinden i historien. Thorgert kom med en idé med nogle skilte, som jeg valgte at tegne. Viste den til Erling som virkede tilfreds nok med den. Jeg håber historien er sand, for så kommer min tegning i avisen :D

jp_bustur_02.jpg

Kantinen drillede mig igen i dag! Da vi havde kaffepause, betalte jeg for meget for det stykke kage jeg havde taget. Jeg troede det var tørkage, men det var i virkeligheden “dagens kage” :s ARGH, jeg synes det er lidt sketchy at man selv skal trykke ind hvad man har taget! Hmm, måske går det altsammen op i sidste ende. I går betalte jeg jo for lidt for en salat-skål, hehe.

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

5 Responses to JP: Ikoner osv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *