JP: Tegner for Jyllands-Posten :p

Aloha! Jeg vil lige lægge ud med at vise en illustration jeg lavede i dag til Jyllands-Posten. Artiklens overskrift bliver vist: “Bustur tog 25 år!“:
jp_busplan.jpg

Den er til en artikel om en Malaj-muslimsk kvinde der for 25 år siden tog den forkerte bus, og endte 1200 km væk. Hun ville tage en bus tilbage igen, men det var også en forkert bus, hvorved hun kom yderligere 700 km væk! Jeg tror ikke hun har læst køreplanen, så derfor lavede jeg den her :p Jeg havde oprindeligt skrevet “Jeg havde ingen køreplan for fanden”, men jeg blev bedt om at stryge “for fanden” da det nok ikke er så et heldigt ord at bruge i forbindelse med en muslim… det er trods alt Jyllands-Posten, hehe. Det er meningen at den skal komme i avisen i morgen, men der er stadig tvivl om hvorvidt historien er sand. Hvis ikke det er tilfældet, bliver den ikke trykt.

Det har været min hidtil bedste dag i dag, mest af alt fordi jeg fik nogle sjove opgaver. De er ved at lave en ny sektion til deres site www.jp.dk som hedder “Forbrug på Nettet”. Dertil skulle de bruge nogle ikoner som jeg blev sat til at lave. Her er lige nogle billeder af de første udkast:

jp_icons_01.jpg
Hus, bil, båd, motorcykel, elektronic
jp_icons_02.jpg
Her er et close-up af, hvad der gerne skulle ligne en computer.
Det blev endnu en dag, hvor jeg mødte tidligt og kom alt for sent hjem. Det må jeg lige passe lidt på med. Jeg vil også gerne kunne lave andre ting udenfor jobbet – jeg havde dog ikke noget imod at sidde og illustrere :p Jeg havde forresten min Wacom tablet med, som jeg benyttede til illustrationen.

Man skal tilsyneladende ikke skrive password for at installere programmer på den computer jeg sidder ved. Det var jeg slet ikke vant til pga. den tight security vi har på Designskolen *g*, så da jeg skulle til at installere drivere til min tablet og password dialogen dukkede op, regnede jeg selvfølgelig med at den skulle bruge en administrators password, for at jeg kunne fortsætte installationen. Jeg skrev derfor en mail til “Help Desk” (det er åbenbart dem der træder til når der er computer-problemer) hvorefter der kom en mand op for at se på problemet. Ved et tilfælde opdagede vi at man blot skulle rydde begge felter og klikke på “ok”… det virker godt nok ikke professionelt synes jeg :o Well, dem om det, hehe. Jeg fik da driveren installeret!

jp_sketch_01.jpg
Her er lige nogle skitser fra i går tror jeg det var. En ny måde jeg er begyndt at tegne hoveder på, som jeg vil lege lidt mere med i den nærmeste fremtid.
jp_agnete_01.jpg
Og her sidder Agnete og arbejder. Hun var vist ikke ajourhavende i dag…

jp_thogge_01.jpg
…og Thorgert. Jeg tror det er nogle headers til avisen som hun står og sammenligner.

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

2 Responses to JP: Tegner for Jyllands-Posten :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *