Nytår for alle pengene!

Om det var sjovt?! Ja for fanden :D Vi lagde ud hos Maria hvor Allan, Ole, Mette, Chi og Kristian også var. Vi samledes om dronningens nytårstale som kørte på Allans mini-tv (et skærmområde på omkring 20×20 cm, hehe) men det var jo lyden der var vigtigst…

Efter talen spiste vi middag med lækker chokolade-mousse desert og kransekage :p og så var det ellers tid til nedtælling. På første slag hoppede jeg ned fra en stol og ind i 2006 *wuhu*. Nul sex i det nye år (06) hehe.

Så marcherede vi ud på broen for at glo på Koldinggenserne fyre krudtet af. Det skulle dog hurtigt vise sig at vi ikke kunne se en skid pga den tætte tåge. Jeg foreslog at vi gik op på Koldinghus men det var nærmest mere tåget deroppe, men damn hvor var det stemningsfyldt med den tætteste tåge og de mange lamper der lyste op mod slottet. Vi kunne kun se hinandens silhuetter. Jeg startede en sneboldkamp som varede et godt stykke tid (undskyld igen Kristian for det med mobilen og øret. My bad).

Efter sne-battle ved slottet gik turen videre hen til Martin og Lene hvor der også var en del andre. Der hængte vi lidt og fik diverse syrede smoothies –> én jeg nok ikke lige glemmer foreløbig er Martins smoothie som var et mix af bær (tror jeg) og så kaffe :s Drinken var lyserød men havde en gennemtrængede smag af kaffe *yuck*! Allan forsøgte sig også med en smoothie som næsten var værre: cola og banan. Her var det dog ikke så meget smagen der var noget i vejen med men mere det rent visuelle ved drinken. Den lignede resultatet af et toiletbesøg efter tynd mave: de små, gullige og halvblændede bananstumper lå og flød rundt i en brunlig grød af cola og is… Don’t EVER try this at home!

Chi var klar på at tage videre hen til noget fest der var ved Ditte (havde snakket med hende over mobilen). De fortalte senere at de tog på Pitstop, så der gik Chi og jeg hen for at køre nytårsfesten helt ud på dansegulvet til noget forhåbentlig super-lækker musik. Vi blev ikke skuffede :D
Det var en af de helt perfekte aftener på Pitstop med klasse dj’s og spækket med folk. Vi strøg ud på dansegulvet og dansede så nonstop i 4 timer. Ditte var der sammen med nogle venner som jeg blev introduceret for (men jeg er en nar til at huske navne, hehe). Line var der sgu også – vi fik danset til et eller andet weird track. Det lød nu ret sjovt alligevel, og har sikkert også set sjovt ud da vi dansede *Gg*

På en eller anden måde er det også fedt når der er mange folk på dansegulvet. Så bliver det en udfordring ikke at støde ind i allesammen… finde åbninger og stryge ind gennem folk til et åbent sted på gulvet. Det er sgu’ ret sjovt og tænke på den måde. Det giver en ny vinkel på det i hvert fald :) Det lykkedes mig at smyge mig ind og ud mellem de andre dansende par så jeg nærmest var på hele dansegulvet på én gang!! Wicked!

Vi blev simpelthen så tørstige af at danse så meget, så oppe i baren troede de næsten at vi var på piller, da vi hele tiden kom og skulle have vand, hehe.

Pis, nu kan jeg selvfølgelig ikke huske hvad hun hedder, men dansede men en chick der var genial til at bevæge sig! Det var i hvert fald aftenens højdepunkt! ‘Kæft jeg har aldrig danset så vildt før… hun hed noget med Janne, Johanne, Janette… noget i den dur. Hun var lige så vild med det som jeg, så hun håbede at vi mødtes dernede igen. Jeg kan kun sige det samme.

Da klokken var hen ad 07:00 sagde jeg til Chi at jeg smuttede hjemad. Fandt billetten til garderoben frem og stod i dørkarmen ved siden af en tøs. “Det er vinderbilletten det her” sagde hun og viftede med sin røde garderobebillet. “Skal vi bytte?” svarede jeg og viste min blå billet. Hun sagde at jeg var ret god til at danse (jeg havde åbenbart danset med hende kort). Hun fik udleveret sit tøj “Fortsat god aften“. “I lige måde“.

Ingen problemer med at sove da jeg kom hjem!

Vågnede ved 16:00-tiden og fik vasket noget tøj. Besked fra Maria:

    Godmorgen Kom til laks kl halv seks, hvis du har lyst :D

Nærmest en slags “post-newyear event”, hehe. Der var også en del rester fra forrige dag som der skulle gøres kål på. Så Allan, Maria, Kristian og jeg hyggede med den sidste mad imens vi så en meget aggresiv nytårsudgave af Huset på Kristianshavn. De råbte af hinanden hele tiden mand! Dernæst fyrede vi spydige kommentarer af til Foghs nytårstale: om hvordan den i modsætning til dronningens tale ikke var live, og at der derfor måtte være en række fraklip. Vi jokede så om hvordan disse fraklip kunne være. Ret morsomt :D

Så fyrede vi op for en omgang Pictionary (Tegn & Gæt). Det er satme et vanedannende spil skal jeg lige love for! Tror vi spillede 4 gange :p Så fik vi den idé at lave et fælles illustrations-semesterprojekt og benytte Tegn & Gæt spillet som metode at få tegninger på, og så bare benytte A5 ark i stedet for de små blokke der følger med spillet. Derudover også tegne med penne af forskellige tykkelser for at få mere kontrast i det. Helt suveræn idé synes jeg, og Maria er i hvert fald med på den. Tror også Allan er, så vi mangler bare en sidste spiller.

Kl. blev sgu’ 00:50 da vi gik hjem fra Marias, tunge i hovederne efter den heftige omgang Tegn & Gæt. Det er godt nok noget der kan få en op på mærkerne.

Må hellere kravle i seng snart. Turen går til IKEA (Odense) i morgen hvor jeg skal finde en standerlampe og måske en fletpude til at sidde på i stedet for min lænestol.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *