JP: Stille og rolig mandag

Endnu en smuk dag med solskin og bidende frisk morgenluft. Det tager små 20 minuter at gå hen til JP fra Stavtrupvej – en tur jeg virkelig nyder når vejret er så godt.

jp_to_work_01.jpg

jp_to_work_02.jpg

Det var en dejlig rolig dag i dag. Præcis hvad jeg havde brug for. Thorgert (Thogge) var ajourhavende i dag, så hun uddelte opgaverne (ikke at der var det helt store). Jeg fik til opgave at udarbejde en tidslinie som skal bruges til sportssektionen engang i næste uge. Min kontaktperson til opgaven var ikke på kontoret i dag, så jeg tog en anden opgave imens jeg ventede. Det var et kort fra Ritzau der skulle tilpasses til JP’s egne kortfarver, hvilket er lettere sagt end gjort. De kort som Ritzau bruger er konverteret fra Freehand, hvilket gør dem noget nær UMULIGE at ændre på i Illustrator. Jeg sad vitterligt i timevis med et lillebitte kort over tyskland, som blot skulle have andre farver… Gert har den teknik at han gemmer alle de lag der ikke er nødvendige for redigeringen: vælger dem og trykker æble+3. Det benyttede jeg mig meget af, så det må siges at være en nyttig genvej i det tilfælde. Jeg ved godt at det ikke er sindsoprivende og spændende læsning, men jeg skriver det udelukkende ned for min egen skyld :p

jp_computer_01.jpg
Her er den computer jeg sidder ved. I dag crashede den heldigvis ikke :D Måske var det pga. min gode karma, hehe.

Jeg skal forresten huske at printe den færdige eps og vise den til kontaktpersonen, FØR jeg spooler den i mappen! Det glemte jeg at gøre i dag… pis! Jeg tror dog ikke det sker igen.

Jeg er da ved at få nogenlunde styr på kantinen på JP. De aflange fade er til buffe’en, så der kan man virkelig få fyldt maven godt op. Hvis man vil have noget mere let mad, så er salat-skålen en ganske fin løsning. Der skal man bare lige huske ikke at tage kød til, med mindre man har tegnebogen i orden.

Lene Eriksen kørte mig ud til Stavtrupvej for at hente JPD-materialet, så nu har de endelig fået det de har betalt for :) Så håber jeg snart pengene går ind på kontoen (de falder på et ret tørt sted, hehe). Så kan jeg få repareret min gamle dame-cykel og måske endda købt et par løbesko så jeg kan løbe rundt om Brabrand-søerne :p Det er en helt kanon tur, så det glæder jeg mig til. Jeg så at der lå en butik dedikeret til løbere inde i Århus, så der kigger jeg lige ind en af dagene (det bliver nok i weekenden).

Jeg må indrømme at jeg savner min lejlighed på Fredensgade, men det er jo kun et godt tegn. Så må jeg jo være glad for at bo der. Man sætter mere pris på de ting man har, hvis man er væk fra dem i noget tid. Det bliver sat i perspektiv om man vil…

Her på onsdag spiser jeg sammen med Michael. Han var så venlig at invitere på hans specielle pasta-ret, så den glæder jeg mig meget til at smage / være med til at lave. Så håber jeg ikke det bliver en laaaang dag på JP.

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

One Response to JP: Stille og rolig mandag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *