Inden vurderingen

Damn, jeg fik sgu’ alligevel lavet en del i dag! Den label, som I ser ovenfor har jeg nu limet på en Pepsi flaske… det er ret geil. Det kommer der selvfølgelig billeder af snarest muligt!!

Aftalte også nærmere med Anders vedrørende print af mine romerske kapitaler… Det skal bare være engang INDEN vurderingen, så jeg kan lave noget lir med dem.

Hvad mere? Hvad mere? Oh yeah, jeg mørdte kl. 09:00 sådan cirkus og smuttede ned og fik en kop kaffe in der katinos sammen med Topper, Jes (lærer: rapperen Clemens far) og Marlene.

Scanneren virkede i dag (ENDELIG!!) –> men det betød, at der var rift om den… mere end normalt, så man føler sig lidt presset når man sidder og scanner og der står en kødrand af mennesker og spørger, hvornår man er færdig *Gg*. Well, jeg fik ikke lige scannet den stencil jeg havde lavet på et stykke papir, så det vil jeg gøre i morgen. Det ser vildt lækkert ud –> tror jeg vil smide det op i toppen af siden, i stedet for det “jokke-svin.dk” der står nu. Min stencil-udgave er mere “rå” at se på :)

Og så lige lidt info:
Verdens absolut bedste love-song er: “Seal – Kiss From A Rose”!
…og den sørgeligste sang er for mig lige nu: “Britney Spears – Everything”.

I morgen begynder jeg så småt at stykke den bog sammen, som jeg skal have samlet alle mine undersøgelser om fart i… Skal have købt noget kalkeret papir, som jeg skal printe fart på! Hehe…

Ydermere har jeg også en plan om, at scanne en række overflader og teksturer, som jeg kan arbejde videre med digitalt (måske til brug på et nyt design til siden her). Jeg elsker ting der er rustne, rådne, ridsede, krakelerede osv. så det vil jeg meget gerne arbejde mig mere ind på…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *