Det er helt galt med skolens system!

Hjemme igen (det var jeg vel omkring kl. 21). Tævede Ole og Carl i bordfodbold –> I’M INVINCIBLE!!

Mødte først kl. 13:00 i dag, da jeg kom meget sent i seng i går (eller i dag var det jo så). Well, jeg har printet nogle billedserier ud af mine forsøg. Jeg ville så gerne have scannet nogle overflader ind, men gæt engang: ja, scanneren virkede ikke (som sædvanlig skulle jeg næsten til at sige!) –> de har bare og lade være med at klage over, at man ikke når sine ting til tiden, når skolens medier virker af H til! AAARGH!! Det er til at gå helt amok over.

Jeg vil spyde en mand med en spids ål lige i fjæset så harm er jeg over det! Hehe.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *