Capitalis Monumentalis skriftrulle

Back! Nu smutter jeg også i seng. Jeg har siddet og arbejdet på en label, som jeg skal printe i morgen og sætte på en ½L flaske og have taget nogle billeder af og evt. bruge til et nyt design af jokke-svin.dk (det ved jeg ikke helt). Her er det i hvert fald:

pepsi_label_04.jpg
I morgen skal jeg også lige snakke med Anders, som jeg måske skal have printet mine Capitalis Monumentalis ud på i en lang bane (ca. 2 meter!). Det SKAL bare printes! Jeg har en fed idé om at lave et scroll ud af bogstaverne… sådan i en ret gammel, uldnet stil.

Jeg skal også have printet den forside til “Ud & Se med DSB”, samt købt endnu en mappe og en stak A3 plastlommer (Det løber sgu’ op!) –> det er til de mange tegninger fra illustrationsforløbet.

Jeg tænkte også på at vise min hjemmeside til vurderingen, for at gøre dem opmærksom på, at jeg dokumenterer alt hvad jeg lavet på skolen og publicerer det online.

Har rykket Sylle for de penge han skylder mig igen for gud ved hvilken gang! Jeg har på fornemmelsen, at jeg aldrig får de penge at se… :( Det er immervæk 1500 kr vi snakker om!

Nat…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *