MY BRAND NEW PORTFOLIO!

YES! I’t up and running, but it’s still under construction. I have some details regarding the directory structure on the server that I need to figure out. Furthermore, I haven’t uploaded the videos / animations, so those links will be dead… But apart from that I’m really pleased that it’s uploaded. I can’t wait to see the rest of my site in the same style AND my blog. Everything will be integrated. I was actually able to link to my blog at almost every single project in my portfolio.

Check out my brand new portfolio! :D

I think I’ll do some fitness tomorrow morning. It’s REALLY hard to get up that early, but it’s totally worth it once I’m at the gym. No pain no gain!

Hasta la pasta!

UPDATE (07/01/09): After re-designing my blog, my portfolio is now located here.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

3 Responses to MY BRAND NEW PORTFOLIO!

 1. majann says:

  Du er FOR god Jokke!! Seriøst! Jeg bøyer meg i støvet for deg. Så allsidig, og alt ser så gjennomført ut!! :) Gleder meg til å se hele siden og alt ferdig, det er iallefall en GOD start! :) (jeg har selv store planer for siden min, den gangen jeg får GOD tid…hehe)

  majann

 2. JoKKe-svin says:

  Tak tak tak Majann :) Det er fantastisk dejligt endelig at have noget oppe på min side udover min blog som folk kan se på. Det gælder sgu’ om at vise det man laver!! Jeg vil glæde mig til at se hvad du finder på at lægge op på din egen side :p

 3. majann says:

  det kommer….jeg har faktisk sittet netop nu og leket, men jeg får dessverre ik lastet op, fordi den idiotiske “dreamweaver” ik vil laste op min site…..*hmf* jaja, det ordner seg vel etterhvert…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *