VILDESTE grillfest hos Martin!

Så er jeg hjemme fra den fedeste grillfest! Vi var alligevel pænt mange i den lille lejlighed.

Ole fandt en siamesisk øl, hvilket jeg personligt aldrig har set før!

Jeg var helt ekstremt sulten, så jeg var fandme lykkelig over at kunne sætte tænderne i en lækker bøf og noget marinade fra en eller andens mormor…

Lige da jeg kom stod jeg og bankede på Martins dør, men han var der ikke lige. Så sendte jeg en besked til Ole: “Hvor er grillen?“, hvorefter han dukkede op i lejligheden ved siden af, hvor jeg stod… komisk *Gg*.

Derinde var der gang i DVD’en –> “Rammstein live from Berlin”… jeg har aldrig set noget stageshow lignende. De forstår godt nok at proppe deres optræden med effekter. Der var f.eks. ild i forsangeren på et tidspunkt. Og pludselig havde de alle sombreros på (og det skal lige siges at det er industrial rock!).

Well, der var en ret fedt himmel lige før solen gik ned, så den tog jeg da også lige et billede af. Jeg synes det ser ret fedt ud med husene i bunden…

På et tidspunkt gik jeg med nogle ned på Knuds Garrage, hvor vi sad og forsøgte at få en pølse til at blive suget ned i en flaske… jeg ved ikke lige hvor pølsen kom fra, den var der bare (skummelt). Tabte også lige i bordfodbold dernede :( Jeg smuglede 2 lækre glas ud –> de var total tunge og rå at se på… dem stillede jeg udenfor Pitstop, som vi tog hen til bagefter. Første gang jeg var derinde. Jeg havde meeeget lidt tøj på, hvilket en pige synes var synd for mig, da det var koldt så hun lånte mig sin trøje –> den var lækker varm :) Taaark for det da!

Inde på Pitstop skete der ting og sager, men det vil jeg ikke komme nærmere ind på.

Vi mødte åbenbart en eller anden gut på Pitstop, som vi tog op til bagefter, for pludselig sad vi på en sofa hos nogle forholdsvis unge mennesker, som vi ikke lige kendte. Jeg knækkede mig for hårdt på toilettet, så jeg har nok været lidt beruset. Jeg sad derinde i så lang tid, at de andre blev temmelig nervøse… og så kom jeg ud igen, og alt var godt :) hehe. Jeg glemte “mine” lækre glas deroppe! Øøøv!

Jeg ved ikke helt hvordan vi kom hjem, men hjem kom vi… det næste jeg husker er bare, at jeg slår øjnene op og ligger på sengen, der hvor vi grillede… ved siden af to andre og med Martin liggende ovre ved siden af kortbordet. De må man da sige var noget af en fest.

Jeg var overhovedet ikke skidt til morgenen… nok pga. at jeg knækkede mig så meget under selve festlighederne –> dårlig stil, jeg ved det!

Nå, men Martin og jeg smuttede i hvert fald i Aldi engang, for at købe morgenmad (conflakes, kakao og mælk).

Efter morgenmaden, tog jeg med Martin ud i byen i det dejlige solskin for at tage billeder. Byen var godt nok proppet med unge teenangere, som stadig rendte rundt og var fulde. Tror det var nogle handelsskoleelever, som havde sidste skoledag eller noget?

Anyway, jeg fik taget nogle lækre billeder af huse og nede på Knuds Garrage skulle Martin have nogle billeder af stedet til hjemmesiden, som han er ved at lave for pub’en. Det er ret skægt det billede af bordfodboldspillet…

Hmm, så tog vi tilbage og så tog jeg hjem, hvor jeg sidder nu her og skribler. Jeg har lidt bræk på bukserne, men det er altså MEEEGET lidt! Jeg sværger!

Fuck nu af… :)

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *