Filmning af råmateriale udskudt…

I går skød vi noget film nede på havnen med Vigdis som offeret i mig og Anders’ horror-trailer. Det er der kommet nogle fede scener ud af med alt for lækre baggrunde!! Der er virkelig nogle fede locations nede på Kolding havn og stort set ingen folk efter fyraften.

Vi skulle dog filme nogle toge som havde stået der hele ugen, men lige præcis i går skulle de selvfølgelig køre væk! Typisk! Så de scener med togene har vi udskudt til tirsdag desværre. Så håber jeg satme de holder der der!!

Well, 12:30 tager jeg i centeret med Anders –> jeg tror jeg vil investere i noget nyt tøj for en gangs skyld. Alle mine bukser er fucking revnede, så man kan se hvilken farve undertøj jeg har på (det er måske ikke lige det jeg vil gå og reklamere med) *Gg*.

Det Hinge Repair Kit jeg bestilte er blevet sendt fra USA nu –> fik lige en confirmation mail, så jeg håber den ankommer snart! Uha, det skal blive lækkert at få min mac fikset før sommerferien så jeg kan bruge den!

DET ER OGSÅ SUPER VEJR I DAG :D

Ciaooooo RØVHULLER!!!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *