Pjattet med Papirlageret :)

Ooookay, så sad jeg lige i går nat og animerede alle mine spreads fra InDesign, så nu er mit projekt sådan ca. 95% færdigt… Me so happy, happy :D

Solen skinner, det regner og jeg skal se, om jeg kan pumpe min basket ball ved cykelhandleren. Der er en bane med NET tæt på, hvor jeg bor, så den vil jeg drive rovdrift på… også i dén grad!!

Jeg fik lige blod på tanden mht. at lave noget mere til illustrationsforløbet… nogle teksturundersøgelser. Det opfordrede Hanne Bartholin mig også til at gøre. På noget forskelligt papir, som man kan købe billigt i Papirlageret –> fuck jeg er blevet helt pjattet med den butik. De har ALT. Jeg var det inde i går, og så nogle ruller med håndlavet papir fra Indonesien. Det har den mest lækre overflade jeg har nogensinde har set (bortset lige fra RIGTIG gamle dokumenter og sådan). Det har et gulligt præg og er forholdsvis tykt og rustikt. Det snuppede jeg lige 24 A3 ark af. Og så også noget meget tyndt semi-tranparent rispapirs-agtigt papir…

Savner stadig min digitizer…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *