Det handler om kommunikation for fanden da!

Modeshow i dag på skolen i et kæmpe telt uden for hovedindgangen. Jeg var ikke derinde, fordi jeg stadig arbejder på mit projekt, men jeg så da nogle modeller –> weeow! ;)

Jeg er virkelig skuffet over skolens informationssystem. Det fungerer af røv til. Jeg havde skrevet i “iCal” (min kalender på min Mac) at vi skal aflevere det skriftlige i morgen… Jeg sms’ede lige Klavs for at være sikker, men han havde så fået at vide, at vi først skulle havde det skriftlige klart til vurderingen. Så nu har jeg altså siddet og skrevet en masse, hvilket jeg så kunne have ventet med? Tilsynesladende! Mon de nogensinde kan give korrekte informationer? Jeg mener ,hvorsvært kan det være… det kræver blot en lille smule indbyrdes kommunikation og netværk skulle man mene… men de render rundt som halsløse kyllinger. Men hey, det er jo også afdelingen for visuel kommunikation, ikke skriftlig. Hehe.

I morgen er der så afslutningsfest på skolen… dumt tidspunkt at lægge den på, da mange endnu ikke har været til bedømmelse (undertegnede f.eks.). Så jeg har ikke tid til at tage med… dumt, dumt, dumt…

Jeg mangler at lave de sidste spreads i InDesign og så derefter animere det hele i Macromedia Flash. Det vil jeg sigte efter at have færdigt tirsdag d.22 så jeg kan bruge resten af tiden på at organisere alt det jeg skal have med til min bedømmelse d.24.
Sylle sender mig opgaver igen… lækkert. Er ved at lave et website for addiktivsygepleje.dk –> det er nogle sygeplejesker der kommer til at skulle benytte siden til at diskutere deres fag og patienter etc. Jeg har allerede udarbejdet de spæde udkast til layout.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *