Fatter I det her?

Så fik jeg lige arbejdet på selve produktet til mit projekt… ENDELIG! –> efter al den tid med undersøgelser og notater. Jeg har fået lavet nogle få sider til den bog om fart, jeg vil lave. Men hey, hvis jeg kan lave 2 sider om dagen fra nu af, så kommer jeg alligevel op på en del inden onsdag i uge 25, hvor det skal være færdigt!

I morgen skal jeg fandme have købt de rundstokke! men også redigeret dokumentet med mine CM på (det fattede I nok minus af, men fuck det… jeg skriver dette for min EGEN skyld) *Gg*

Jeg vil sove… I morgen skal vi male lokalerne, så de er rene og hvide til de nye studerende efter ferien :)

Ciao mother fucker!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *