Snart student! :D

Weeeey… nu sidder jeg faktisk og skriver dagbogen direkte online!! Argh! Nu kom der en spyflye ind på mit værelse!! DØØØ!

Naboerne slår græs inde ved siden af…pisse irriterende at høre på, men det skal jo gøres.

Shit shit shit… denne måned er jo helt speciel. Der kommer til at ske overdrevet mange ting! Jeg bliver STUDENT, party her party der, min mosters fødselsdagsfest, rejse til Spanien etc. etc.

Nå, men i dag skal jeg lige have kigget på mit og Skottes opvarmningsprogram. Der er noget med musikken der skal laves om. I morgen skal vi jo øve det på gym og sådan, så de skal helst være i orden. Jeg synes jeg har ret godt styr på idræts-stoffet efterhånden, så jeg regner bestemt med mindst 9 til eksamen…

“Jeg har en ubendelig lyst til at blive medlem af rockerklubben Svinene” –> Baune styrer!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *