Jeg er en fucking nar til tal!

Så blev det pludselig sidste dag i denne måned, og i næste måned bliver jeg STUDENT!! Damn det’ hot!

Jeg fik endelig SU i går, og så købte jeg et par okay cool sko til mig selv. Det er et par “Salomon“. Her er lige et billede af dem.

I går var jeg som sagt oppe i hallen for igen at lave øvelser til mit efterhånden færdige grundtræningsprogram. Borup og Louise kom senere på dagen og skulle øve noget af deres.

Jeg blev oppe på gym for at høre hvordan det gik med dem fra klassen der skulle op i Oldtidskundskab. Man kan roligt sige at der var nerver på nogle steder :-) … Jeg forsøgte dog at berolige dem en smule.

Det er også super nice vejr i dag, så jeg vil nok lige smutte ned på stranden og sole mig. Nå ja, i går var jeg også lige et smut oppe forbi Rasmus og Søren, hvor vi sad og drak nogle øller og spiste nogle oliven for at fejre at den første mundtlige eksamen var overstået (for dem altså…) Jeg har jo stadig Idræt, Spansk og Historie… Og jeg glæder mig mildest talt IKKE til Historie, selvom min historielærer Lars er super cool. Det er bare fordi der er så mange årstal, og jeg er en fucking nar til tal…

Hvis jeg stod for verdensbankens regnskaber ville jorden gå under rent økonomisk tror jeg!

Nu skrider jeg…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *