Sylle – synonym for bytur :p

Min ven Sylle kom forbi Århus i går, og så tog vi et smut i byen… Første gang jeg fester i Århus forresten, så det var fedt at se hvordan de skøre århusianere fester igennem :p Sylle prøver fandme altid at drikke mig under bordet den laban. I går var heller ingen undtagelse. Jeg skal lige love for at der kom noget indenbords :o Jeg har en del billeder, men det var kun de færreste der egnede sig til min blog, hehe. Her er dem som I må se (resten gemmer jeg forsigtigt væk!):

bytur310307_01.jpg
Vi var først inde på en engelsk pub. Der kørte selvfølgelig fodbold på adskillige stor-skærme, og der var en lille gruppe hardcore fans der sad i klub-trøjer og skrålede. Det var kanon sjovt at høre på :) Det er nu ikke dem jeg tysser på her på billedet, hehe.

bytur310307_03.jpg
Fra venstre: Sylle, mig, Anders.

bytur310307_02.jpg
En grimasse jeg aldrig har lavet før… Well, så ved jeg da at jeg kan lave sådan en :p Om det ser kønt ud, lader jeg være op til den enkelte at afgøre. Jeg kan ta’ det!

bytur310307_05.jpg
Jeg gik ikke under bordet, men jeg gik næsten ned i åen med en omtåget tøs. Jeg kan slet ikke huske hvad vi lavede der, men underligt ser det sgu’ ud…

bytur310307_04.jpg
…Jeg tror vist det var hendes veninder der stod og så ned på os. Det mest intense blik jeg nogensinde har fanget på cam. She sure knows how to open them!

bytur310307_06.jpg
“Aaahahahaa, tak for i aften” ‘Kæft det er bare det mest lalleglade fjæs :p Jeg var vist lidt bedugget.

Det var sgu’ en hyggelig tur. Næste gang bliver det sikkert i Kbh. Skal helt sikkert over og besøge Sylle derovre. Det kan der da kun komme flere underlige situationer ud af :)

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

2 Responses to Sylle – synonym for bytur :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *