Paradis på jord

Jeg har slet ikke ord for, hvor skøn denne dag har været. Virkelig. Har været ude HELE dagen – først cyklede jeg (ja rundt om søen igen, hehe) og hen ved aftenstide, gik jeg og nød den gyldne glød fra dagens sidste sol. Det var den bedste tur! Der ligger nogle kolonihaver langs søen, som er helt og aldeles pragtfulde. Så er det sgu sommer i Danmark, når folk sidder ude i deres kolonihavehuse med en kold øl i hånden og godt selskab :) Der er specielt ét hus jeg er ret vild med – der kommer altid den dejligste duft inde fra haven af. Det skulle ikke undre mig, om det er nogle gamle hippier der bor derinde :p

paradis_tur_02.jpg
Søen i baggrunden, guddommeligt oplyst af aftensolen :)

paradis_tur_01.jpg
Det er generelt nogle fede billeder der kommer ud af mit mobil-cam. Farverne bliver altid gengivet på en speciel måde. Farverne i dette billede får mig til at tænke på Boards Of Canada af en eller anden grund…

paradis_tur_03.jpg
Jeg så en lille bro midt ude på en eng, som jeg satte mig ud på. Jeg kunne have siddet der hele dagen hvis det skulle være.

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

2 Responses to Paradis på jord

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *