Running man (EXTREME!) Hehe

Det er lige gået op for mig, at jeg er ved at blive en rigtig running man! Slugte lige 10 km igen i dag, da jeg fik fri. Der var stort set INTET at lave på JP i dag – hvilket jeg ikke havde noget imod… kunne man ønske sig en mere afslappende mandag? Aaaah, det tror jeg næppe :)

Det fede er, at jeg virkelig kan mærke at jeg bliver bedre og bedre til at løbe. Jeg har fundet et “åndedrætsmønster” der virkelig fungerer godt. Nøglen til at kunne løbe langt uden at blive forpustet og gå kold, må helt sikkert være et kontrolleret åndedræt, som føles behageligt mens man løber. Lige nu går der 4 skridt på en indånding og 4 på en udånding. Dvs. når jeg har taget 4 skridt, har jeg samtidig åndet helt ind. Når jeg så begynder på de næste 4 skridt, ånder jeg ud. Sådan kører det systematisk imens jeg løber. Udfordringen er, at holde dette system selv om man løber hurtigere… eller hvis det går op ad bakke f.eks. I dag gik det som smurt – specielt på den sidste strækning, lige ind til jeg fik en lille overanstrengning i min venstre fod… Det føles som om der er en sene i svangen der er forstrukket eller noget… Det skal nok bare soves væk.

Bare lige en lille “unødvendig” note: min iPod crashede i går. Det var nemt nok at reboote den, men det er alligevel ikke fedt, når den er sprit ny. Well, det er nok ikke noget at bekymre sig om. Jeg mener det skete, da jeg dockede den i Hi-Fi’en.

Glæder mig til Påskeferie. It’s nice!

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *