Nyt “garn” til mig, MED MINDRE…

Yup, me is back in da ‘ouse! Wackedy doodle, shake dat noodle poodle!

Sødag! Hvad mere behøver næsten jeg at sige? Sidder og hører Rammstein – Sehnsucht. Ooh yeah, Rrrrramstein! Har også lånt DVD’en “Rammstein Live aus Berlin” af Bas-Mads –> den er lækker. De har det vildeste stage show. Jeg har ikke set noget lignende!!

Jeg er faktisk offline i skrivende stund, da jeg har nået max. grænsen på mit klamme StofaNet abonement. Så dette bliver først uploadet d.1 juni… *pest!*

Og så klippede jeg også lige mig selv –> denne gang i en frisure, som jeg aldrig har haft tror jeg. Jeg tog trimmeren og klippede kun siderne af mit hoved… Det er en frisure, jeg godt kan li’ så den kommer I til at se mig med i PÆNT lang tid! Med mindre jeg kommer til at sluge underlige kemikalier så alt mit hår falder af… eller hvis jeg bliver skalperet af en gnom… eller hvis jeg falder ned af trapperne, og mit hår så sidder fast i en sprække, så det bliver revet af… eller hvis… hmm, det var vist det.

Nå ja, en gut på tegnebordet ved navn Martin (m-Art-in) kunne godt lide det jeg lavede, så han ville sende mig en gammel Wacom tablet for én af mine originaltegninger hvis jeg blot betalte porto og forsendelse. Det kalder jeg en god deal! Jeg sendte den forede konvolut i fredags, så jeg modtager den måske tirsdag el. onsdag i næste uge –> håber den virker.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *