Skolestart

Skolestart. Det var hårdt at komme op her til morges, så jeg satte alarmen frem fra 08:00 til 08:20 (men så heller ikke mere end det!). Nogle gange presser jeg citronen til det yderste, så det ender med at jeg kun lige kan nå at hoppe i tøjet for at kunne nå det! Det er ikke en vane jeg har tænkt mig at beholde…

Men men men, det var det sædvanlige med rektor der holdte en velkomsttale, hvorefter vi blev guidet ud til vores respektive institutter, for at blive briefet omkring skoleåret. Der er ikke mange kendte ansigtet tilbage på skolen, da de fleste er taget på praktik :s Lidt trist, men så må jeg lære nogle af de nye studerende at kende, hehe.

Hoppede med på et projekt i dag – det går i grove træk ud på, at Jyllandsposten har brug for en ny identitet til deres distrubutions-afdeling (bud-service). Det lyder måske umiddelbart tørt, men jeg er overbevist om, at det nok skal blive kanon! Hvis de ender med at købe idéen, så er det noget der bliver vist i HELE danmark, og det vil jeg blive kanon stolt af! Vi får også penge for det, men den forward der ligger i opgaven er enorm. Det er det hele værd!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *