Skrevet op hos JobTeamDanmark

Jeg var et smut forbi JobTeamDanmark i dag, for at blive skrevet op på deres liste over vikarer. Jeg håber de finder noget til mig i weekenden, som jeg gav udtryk for at jeg havde lyst til.

17:00 – spillede bold med gutterne. Jeg kunne godt mærke (eller det kan jeg sådan set stadig) at det er længe siden jeg sidst har spillet. Fik krampe allerede efter ca. en times spil *damn*! Jeg skal til at træne noget mere…

Projektet med Jyllandsposten Distribution (som jeg vælger at forkorte “JPD” fra nu af) kører godt nok. Jeg har på fornemmeren, at gruppen fungerer godt. I dag begyndte vi at danne os et overblik over, hvilken størrelsen JPD er, således at vi kommer på bølgelængde med dem… Men det er ikke kun dem vi ser på, men også deres konkurrenter o.lgn. F.eks. har jeg lige siddet og researchet lidt på De Grønne Bude for at se, hvilke budskaber de sender.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

One Response to Skrevet op hos JobTeamDanmark

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *