Endnu engang :D

Her på det sidste har jeg skrevet lidt frem og tilbage med Scott vedr. det lange indlæg jeg har skrevet omkring workshoppen i Stockholm. Som tak har han sendt mig gratis musik-downloads til hans album “The Science of Patterns” samt “The Daydream / The Disconnect (Single)”. Superfedt! Nummeret “Systems” er vildt godt.

Derudover har han endnu engang nævnt mig på sin blog i dette indlæg, hvor han også fortæller om den ost jeg gav ham og hans bror, hehe. Jeg så indlægget her til morges da jeg stod op, og så var min dag reddet :p Det er ikke hver dag man kan blive nævnt på sit største idols egen blog!! Og han har tilmed lånt det billede jeg har taget :D

Jeg er meget glad :)

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *