Design:Startup (The Artist’s Way)

jeppe_nissen.jpg

I dag kom Jeppe Nissen fra Yellow thoughts på banen. Vi blev introduceret for en række dybdegående metoder fra et hæfte han havde med: “The Artist’s Way – Riding The Dragon”, som overordnet går ud på at fjerne alle de ting der hæmmer vores kreativitet.

Vi kom ind på nogle meget personlige (og dermed meget afklarende) øvelser, men vores privatliv blev selvfølgelig respekteret hele vejen igennem. Hvis der var noget vi ikke havde lyst til at fortælle, så blev vi heller ikke tvunget til det.

Jeg har nu yderligere fået bekræftet, at det jeg vil lave, hænger rigtig godt sammen med den person jeg er. Jeg har altid tegnet og været omgivet af kreative mennesker og jeg er opvokset i skønne og naturlige omgivelser. Det er kun naturligt, at jeg har taget denne forkærlighed for naturen og kreativiteten med i “rygsækken”, og har valgt en uddannelse og en karriere, hvorigennem jeg har mulighed for videre at udtrykke dette – ikke blot igennem mine fritidsinteresser, men på alle områderne i mit liv: fritid, arbejde, alt.

Kongruens…

Vi fik kun et udpluk af de øvelser som Jeppe Nissen tilbyder gennem Yellowthoughts, og det alene var nok til at sætte en masse tanker i gang. Jeg kan forestille mig, at man virkelig får meget ud af at følge det 12 ugers workshop-forløb han tilbyder for private.

Lige en sidenote: Det er sjovt at se hvordan vi som kursister får et tættere og tættere forhold til hinanden gennem hele dette forløb. Det ender jo med at vi er perlevenner allesammen :)

This entry was posted in Afgang 08. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *