Design:Startup (Personlig Lederskab 2)

Vi lagde ud med en rejse ind i fremtiden – en meditativ / trance-agtig rejse, hvor vores coach Lærke Ullerup fra “What is Pink” fortalte følgende (groft sagt):

Kig op i dit tredje øje. Forestil dig at det udsender en stråle af lys. Hvilken farve har lyset? Følg denne stråle ud af bygningen og længere og længere opad. Læg mærke til hvordan husene og byen bliver mindre og mindre under dig, idet du fortsætter længe og længere op. Se hvordan horisonten buer og hvordan jorden bliver mindre og mindre. Du er nu ude i verdensrummet og alt er stille. Du lægger mærke til en anden stråle tæt på dig. Den har en anden farve. Følg den ned mod jorden igen til det sted du forestiller dig at være om 10 år. Du ender foran en dør. Du banker på, og dit fremtidige “jeg” åbner. Læg mærke til hvordan du ser ud, måden du agerer på osv. Du bliver budt indenfor. Læg mærke til omgivelserne. I sætter Jer det mest behagelige sted og begynder at snakke. Du får nu mulighed for at stille nogle spørgmål.

Efter besøget blev hele rejse “spolet tilbage” ud i rummet og ned på jorden igen til vores placering i nutiden – det duer jo ikke at vores tanker er 10 år ude i fremtiden, når vi skal være mentalt tilstede i resten forløbet, hehe.

Efter vi var blevet “vækket”, skrev vi alle de åbenbaringer ned, som vi var nået frem til under rejsen (til dette formål fik vi et ark udleveret fra “What is Pink“). Det overraskede mig, hvor meget jeg egentlig kunne skrive efterfølgende. Det er utroligt hvad ens underbevidsthed kan gøre – og gemmer på af overraskelser.

Selve introen til rejsen ind i fremtiden mindede mig meget om Pzizz – et program som kan generere lydfiler, som man kan høre inden man sover for at forbedre søvnen. Det kan jeg varmt anbefale forresten – men man skal dog lige vænne sig til det de første par gange. Det er specielt godt til korte energizer naps. Credits til min ven Anders for at have introduceret mig for det fede program :)

Vi spiste god og billig frokost på rådhuset. Fedt!

Efter-frokost-leg: “Kan du li’ din nabo?” for at få gang i kroppen. Det virkede fint, men Jeppe blev vist tacklet lidt for mange gange, hehe (rugby style).

anerkendende_interview.jpg

Anerkendende interviews med en fokusperson, en interviewer og en værdispotter. Vi skiftedes til at have rollerne så vi til sidst havde en masse værdier hæftet på os selv (bogstavelig talt!):

konan-lurbakke.jpg

Vi fik endnu et ark fra “What is Pink” hvorpå vi kunne nedfælde de hjerteværdier vi kom frem til gennem interviewet, samt nogle handlinger igennem hvilke disse værdier kan “bringes til live”. Jeg fik meget ud af denne øvelse og denne dag! Fik bekræftet en del træk ved mig selv…

hjertevaerdier_01.jpg

De værdier jeg kom frem til for mig selv (ikke helt prioriterede):

Leg
Optimisme
Humor
Natur
Visuel
Æstetisk
Simplicitet
Kreativitet
God kemi

Det er virkelig fedt at arbejde sammen med andre om, at finde frem til ting vedr. en selv. Det er win/win så længe man også giver de andre noget igen.

This entry was posted in Afgang 08. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *