Budget budget budget!

Det blev lidt sent i går fordi jeg af en eller grund fik lyst til at se “Indiana Jones – The Last Crusade“. Det er over 10 år siden jeg har set den sidst. God film. Klart den bedste af de 3 Indiana Jones film!

Anyways… Fordi det blev så sent i går (ca. 04:00) så tog jeg først over til Anders 11:30. Vi fik stort set lagt hele etableringsbudgettet, driftsbudgettet samt likviditetsbudgettet – Ganske fornuftig præstation, og så på én dag tilmed :)

Hvad angår vores estimeringer vedr. budgetterne, så ser det ganske fornuftigt ud. Så må vi se om det holder stik!

Det er ufattelig vigtigt at lægge budgetter – specielt for iværksættere. Der er så mange forskellige omkostninger der skal styr på, så det er essentielt at man har et overblik over hvor meget man som minimum skal tjene, for at få det hele til at køre rundt.

Det giver også en god fornemmelse i maven at vide, at der er tænkt over denne del af opstartsfasen.

This entry was posted in Afgang 08. Bookmark the permalink.

2 Responses to Budget budget budget!

 1. Lyuhala says:

  eih troede vi skulle se den sidste Indiana Jones film sammen !

  men fed for jeg med budgetten! jeg ville nok synes det er noget af det sværeste at lave :D held og lykke med excel arkene ;) ..eller omni outline, eller hvad for et fix program i vælger. ud over hvis i er oldscool og skriver med blyant i en meget stor bog!

  jeg er træt og klokken er sent :)

 2. JoKKe-svin says:

  Lyuhala –> Du kender mig jo, hehe. Jeg kunne ikke vente med at se den sidste :p Men men men, jeg vil meget gerne se den igen igen! (det er jo den bedste!).

  Vi sidder og fyrer budget ned i Numbers og Excel. Jeg må indrømme at Excel er lidt federe end Number hvad angår interface. Hmm… Og NEJ, jeg kunne slet ikke forestille mig at man kan lave sådan nogle budgetter med papir og blyant *GOSH*.

  Chilly Willy Wack ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *