Print og aflevering af opgave!

I går aftes tog jeg op til Anders med en ordentlig røvfuld papir, CD’er og nogle mapper, for at printe den teoretiske opgave i 6 eksemplarer. Ja… 6 fucking eksemplarer. Prøv lige at spørge mig om jeg synes det er fuldstændig spild af ressourcer med så mange kopier! Jeg tror at folks opgaver i gennemsnit er på 20 sider, og 20 x 6 = 120 sider, og 120 sider x antallet af afgængere = én regnskov mindre!

Anyway, nu er den f***ing opgave afleveret! – Jeg ved nu ikke hvor meget akademisk skrivning der er over den. Jeg har sådan set bare slået hjernen fra og kørt den “non-stop” style… Så må vi se hvad den fine dommerkomité siger til den.

This entry was posted in Afgang 08, Designskolen Kolding. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *