Blog nede :(

I skrivende stund er min blog ikke kommet op at køre endnu. Sylle fiksede jokke-svin.dk, men bloggen mangler altså stadig endnu. Jeg kan næsten ikke vente med at lægge min rejsedagbog op!! Skal også sende et link til Ton & Soci med billeder af min lejlighed.

Min lille “spip” som jeg lavede for DR-UNG kører stadig. Jeg så den for nogle timer siden på Boogie efter videoen “Boten Anna” – dette sommers kæmpe hit *Gg*. Det overrasker mig hver gang jeg ser spippen. Superfedt at de stadig kan bruge den :p Jeg ved ikke helt om jeg skal kontakte Mads Brügger igen, eller vente og se om han kontakter mig. Jeg husker i hvert fald, at han nævnte, at de havde ret travlt med at flytte til nye lokaler i TV-byen. Må hellere vente… Men kunne supergodt tænke mig at lave noget for dem igen.

Lige nu er jeg ved at brænde en masse videoer over på CD’er. Skal have endnu en ny CD-mappe. Det må jeg se på i morgen.

Manan Pareek sender mig endnu en trance compilation. Det er guld! Han forstår sgu’ at smide de fede tracks på skiverne :p

Vil skrive mig op til det samme vikarbureau som Nikolaj gjorde. Har lige sendt ham en mail, hvori jeg spørger ham om navnet på bureauet (min hukommelse er virkelig af H til!).

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *