Fuld fra bytur

…hvad fanden sidder jeg egentlig foran computeren for?! Er lige kommet hjem fra bytur sammen med Topper og Coco… Liv tog desværre hjem, men måske laver vi noget spaß i morgen :D Men det var godt nok sjovt på Pitten her i dag… dansede (som sædvanlig) næsten hele tiden –> ELSKER det! Og hende, jeg har set på Republikken bød mig op til dans.

Før jeg tog i byen, var jeg ovre ved Topper, hvor vi fik lækker mad: flæskesteg, brune kartofler, rødkål og brun sovs! Det var bare dejligt! Så fik jeg også lige set Half Life 2 i aktion (det havde Topper købt dagen forinden) –> fuck det ser nice ud!

Nu kan jeg ikke holde mine øjne åbne længere… de sidste linier her, skriver jeg med største besvær… er fuld… er træt… er sørgmodig (fordi jeg ingen har, at dele mit liv med). :( Am I THAT foul?!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *